REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä ja rekisterinpitäjän yhteystiedot

Rekisterin nimi: ParkMan asiakasrekisteri
Yrityksen nimi: Neligrate Oy
Yrityksen postiosoite: Fredrikinkatu 61 A 6 krs.
Yrityksen postinumero: 00100
Yrityksen postitoimipaikka: Helsinki
Yrityksen Y-tunnus: 2320069-7
Sähköposti rekisterikyselyille: asiakaspalvelu@parkman.fi

2. Rekisteriasioita käsittelevän henkilön yhteystiedot

Nimi: Matias Lindroos
Sähköposti: asiakaspalvelu@parkman.fi
Puhelinnumero, josta tavoittaa arkisin: 09 4257 9290

3. Yleistä

Neligrate Oy (viitattu myöhemmin myös "Parkman", "me") on sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan voimassa olevia tietosuoja- ja yksityisyydensuojalakeja. Tarjoamme tämän rekisteriselosteen auttamaan sinua ymmärtään kuinka keräämme, käytämme ja suojelemme tietojasi. Tämä seloste tulisi lukea yhdessä käyttöehtojen kanssa. Me emme missään tilanteissa luovuta sovellukseen syöttämiäsi käyttäjätietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Neligrate Oy:n toimesta asiakkaiden asiakasuhteen hoitamista, palvelun ylläpitämistä ja tiedottamista varten. Tietoja voidaan myös käyttää tilastollisiin ja ParkMan-palvelun kehittämistarkoituksiin. (Henkilötietolaki 2.luku, 6 §)

5. Rekisteröitävät henkilöt, ryhmät ja näihin liittyvät tiedot ja tietoryhmät

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään Neligrate Oy:n asiakkaista, jotka luovuttavat henkilötietojaan rekisteröinnin yhteydessä ParkMan-palvelussa.

Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkailta itseltään kerättävät tiedot. Tietoja kerätään asiakkailta käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä.

Henkilötietoja voidaan kerätä myös muilla tavoin, kuten esimerkiksi puhelimitse. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää myös väestötietojärjestelmää sekä markkinointikohderyhmän muodostamiseksi edellisen lisäksi myös ajoneuvotietojärjestelmää tai muuta yleistä rekisteriä. Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain sinun suostumuksellasi ja tyypillisesti silloin kun käytät palveluamme, teet asiakaskyselyitä tai vastaat yhteydenottoihin meiltä. Sinulta kerättäviin henkilökohtaisiin tietoihin voi kuulua nimi, postiosoite, sijaintitieto, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muu rekisteröitymisen tai kyselyjen kautta kerättävä informaatio. Sijaintitietoasi käytetään pysäköintihinnan määrittämiseen ja kohdennettujen viestien näyttämiseen. Luovuttamalla tietojasi meille hyväksyt, että käytämme tietoja tämän rekisteriselosteen mukaisesti.

6. Tietojen luovuttaminen

Tietoja asiakkaista luovutetaan yhteistyökumppaneille, kuten kaupunkien pysäköinnin valvojille, sekä muille tahoille, jotka tarvitsevat tiedon asiakkaista, jotta palvelu toimisi. Henkilötietoja ei luovuteta ilman asianosaisen nimenomaista suostumusta kolmansille osapuolille muutoin kuin edellä mainitussa tarkoituksessa, ellei lainsäädännöstä muuta johdu.

Tilastollisia palvelun käyttötietoja ja asiakastietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille sellaisessa muodossa, jossa niistä ei voida tunnistaa yksilöllisiä henkilötietoja.

Parkman voi käyttää Google AdWords -palvelua tai muita mainospalveluita mainostaakseen kolmansien osapuolien (mukaanlukien Google) sivustoilla kättäjille, jotka ovat ladanneet Parkman-sovelluksen tai vierailleet ParkMan-sivustolla. Kolmannet osapuolet (mukaan lukien Google) käyttävät evästeitä esittääkseen mainoksia jollekin, joka on aiemmin ladannut ParkMan-sovelluksen tai vieraillut ParkMan-sivustolla. Kaikkea kerättyä dataa käytetään Parkmanin sekä Googlen (tai muiden kolmansien osapuolien) rekisteriselosteiden mukaan. Voit valita itse kuinka Google mainostaa sinulle käyttämällä Google Ad Preferences -sivua ja voit halutessasi poistaa mainonnan käytöstä.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Palvelun asiakasrekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena rekisterin ylläpitäjän tai tämän valtuuttaman tahon toimesta. Tietojärjestelmä on suojattu käyttäen asianmukaisia teknisiä suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöä valvotaan käyttäjäkohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

8. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus pyynnöstä saada tarkastettavakseen häntä koskevat, sähköisesti tallennetut tiedot. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta siitä aiheutuvan kohtuullisen, välittömät kustannukset kattavan korvauksen, jos siitä, kun asiakas on edellisen kerran saanut hänestä rekisteriin tallennetut tiedot tarkastettavakseen, on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi. Teemme kaikki vaadittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että kommunikoimme juuri sinun kanssa ennen kuin luovutamme tietoja.

9. Yksityisyystuki

Parkman varaa oikeuden korjata tai muuttaa rekisteriselostetta koska tahansa vastauksena muutoksiin vastaavissa tietosuoja- ja yksityisyyssuojalainsäädännöissä. Jos sinulla on mitään kysyttävää rekisteriselosteesta, tietosuojasta tai käytännöistä, voit lähettää meille sähköpostia.