Käyttöehdot

KÄYTTÄMÄLLÄ PARKMAN-ÄLYPUHELINSOVELLUSTA JA/TAI PARKMAN-WEBSIVUA, SITOUDUT NOUDATTAMAAN SEURAAVIA KÄYTTÖEHTOJA. JOS ET YMMÄRRÄ KÄYTTÖEHTOJA TAI ET HYVÄKSY NIITÄ, ÄLÄ KÄYTÄ PARKMAN-PALVELUA.

Parkman on Neligrate Oy:n (viitattu myöhemmin myös Parkman tai me) kehittämä älypuhelinsovellus, jolla voit maksaa pysäköintisi älypuhelimellasi.

1. Löydät tietoja palvelustamme Parkman-websivulta sekä Parkman-älypuhelinsovelluksesta. Varaamme oikeuden muuttaa tietoja ilman ilmoitusta.

2. Emme takaa, että Parkman on hyväksytty maksutapa kaikilla pysäköintialueilla. Parkman toimii vain niillä alueilla, joilla pysäköinninvalvonta on yhdistetty Parkman-ohjelmistoon.

3. Emme ole vastuussa puhelimen GPS-sijainnin tarkkuudesta. Käyttäjä itse valitsee kartalta oman pysäköintialueensa ja on vastuussa siitä, että se vastaa hänen pysäköidyn autonsa sijaintia.

4. EI HYVITYKSIÄ. Parkman ei ole velvollinen antamaan mitään hyvityksiä. Sovelluksemme käyttäjänä olet velvollinen varmistamaan, että maksat pysäköinnistä sillä alueella, jolla olet autosi pysäköinyt. Teemme parhaamme auttaakseemme asiakkaitamme ongelmatilanteissa, mutta emme ole velvollisia maksamaan hyvityksiä tai pysäköintisakkoja, jotka johtuvat palvelun väärinkäytöstä.

5. Jos et jollain ajanhetkellä pysty maksamaan pysäköintiäsi Parkman-sovelluksella, olet velvollinen maksamaan pysäköintisi muulla tavoin kuten pysäköintimittarilla. Syitä, jonka takia et voisi käyttää palveluamme voivat olla esimerkiksi huono internet-yhteys, palvelin alhaalla huollon takia ym.

6. Käyttämällä palveluamme hyväksyt hinnoittelumme.

7. Olet koko ajan vastuussa siitä, että sinulla on Parkman-palveluun liitetty toimiva maksukortti. Veloitamme maksukorttiasi kerran kuussa. Jos veloittaminen epäonnistuu, voit joutua maksamaan lisäkustannuksia, sillä joudumme perimään maksun muuta kautta. Palvelumme käyttäjänä sitoudut maksamaan laskusi ajallaan.

8. Lue ja hyväksy rekisteriseloste. Käyttäjätietojen turvallisuus on meille tärkeää.

9. Olet vastuussa siitä, että meille luovuttamasi tiedot ovat tarkkoja. Varmista aina, että sovelluksessa näkyvä auton rekisterinumero on sama kuin auto, jolla pysäköit. Olet velvollinen maksamaan pysäköintisakot, jotka johtuvat vääristä käyttäjätiedoista.

10. Noudata pysäköintirajoituksia ja muita sääntöjä, jotka pysäköinnintarjoaja on asettunut pysäköintipaikalle.

11. Pidä Parkman-tarra aina tuulilasiin liimattuna. Siten pysäköinninvalvojat tietävät, että maksat pysäköintisi Parkman-sovelluksella.

12. Älä käytä Parkman-sovellusta samalla kun ajat autoa.

13. Voit kutsua kavereita ParkManiin kampanjakoodisi avulla. Kun kaverisi liittyy ParkManiin koodisi avulla, saatte kumpikin ilmaisen pysäköinnin (jopa 10.00 € asti). Maksimissaan voit tienata 5 ilmaista pysäköintiä. Kampanjakoodin jakaminen sovelluskaupassa ei ole sallittua. Liittymisen yhteydessä saatu pysäköintialennus on henkilökohtainen ja käytettävissä vain kerran. ParkMan varaa oikeuden peruuttaa minkä tahansa myönnetyn alennuksen.

14. ParkMan voi käyttää pysäköintisi tietoja anonyymisti näyttääkseen muille käyttäjille vapautuneita parkkipaikkoja.

[Versio 2015, 9.4]